SMS loja


Si te luani

1 Dergo SMS ne 55552 (1EUR/SMS) me tekst PO 2 Pergjigju ne pyetje 3 Perdori piket e mbledhura per te mare permbajtje falas
Per Pyetje dhe Komente, mundeni te kontaktoni me ne ne:

info@55552.al

Partner


     

EURO CLUB: me dërgimin e SMS drejtë numrit 55552.al I kuptoj dhe I pranoj regullat dhe kushtet e klubit.
Jam I pajtimit të pranoj porosi informative, promovuese zbritje që kan të bëjnë me promovimet e Euro clubit dhe promovimve nga a palët e treta.

All rights reserved